Замяна, връщане и гаранционни условия

Политика за връщане и замяна

Съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от стока, закупена от разстояние, в срок не по-късно от 14 дни от датата на получаване на стоката. В този случай, iExpert.bg трябва да възстанови на потребителя в пълен размер заплатената от него цена на стоката, в срок не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от ЗЗП.

В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 30 дни.

Изпращайте устройствата или продуктите за връщане/замяна до офис на Еконт: София, Младост 1А, офис Пътеките, получател iExpert.bg, с контакти за обратна връзка (имена,имейл и телефон). Когато пратката ни бъде доставена, тя ще бъде предадена на дадения отдел, от който ще Ви бъде изпратен имейл с потвърждение, че сме получили искането за връщане/замяна.
Стоката трябва да е неизползвана и с напълно запазен търговски вид. Ако стоката не е повредена и се намира в първоначалната опаковка,и в добър търговски вид ще Ви изпратим новия артикул възможно най-бързо или ще възстановим сумата за покупката.
За да бъде върната обратно закупената стока, задължително условие е тя да бъде в изряден търговски вид, без да е използвана и без да е нарушена целостта на опаковката ѝ.
При връщане на закупена стока, транспортните разходи са за сметка на потребителя и не се възстановяват.
Стоката трябва да отговаря на вида, в който е получена от потребителя. Съгласно ЗЗП, на връщане и отказ не подлежи стока, която не отговаря на тези условия.

iExpert.bg има право да откаже връщането на стока, съобразно действащото законодателство.

Рекламации се приемат по електронна поща на sales@iexpert.bg или друг удобен за клиента начин, като той трябва да посочи причините за предявената рекламация.

iExpert.bg си запазва правото да не приеме рекламацията на клиента, ако прецени, че посочените причини за нея са неоснователни или са следствие от неправилна употреба от страна на клиента.

iExpert.bg трябва да уведоми клиента за становището си на посочения от него телефон или имейл адрес.

Гаранционни условия

Продуктите, предлагани от iExpert.bg, ползват гаранция от 24 месеца, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя. За ремонтите извършени от сервизния център на iExpert гаранционния срок е 1 месец съгласно българското законодателство.

От хигиенни съображения слушалки тип in ear не могат да бъдат върнати ако са използвани и нямат дефект. Ако имат дефект следвайте стъпките описани във връщане и замяна.

Всяка стока се изпраща с гаранционна карта, издадена от iExpert.bg или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:
адрес и телефон на оторизираните сервизи
гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
гаранционен срок на закупената стока
За определени стоки прикачената поръчка служи за гаранционна карта.

При връщане на закупена стока, транспортните разходи са за сметка на потребителя и не се възстановяват.

При повреда на продукт с гаранционна карта на iExpert.bg в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща до офис на Еконт: София, Младост 1А, офис Пътеките, получател iExpert.bg.
След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента за сметка на iExpert.bg. Връщането се осъществява лично от наш служител или посредством куриер.
За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове.
В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията.
Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

Ако имате въпроси ние винаги сме на разположение.
Свържете се с нас на телефон: 0887954312 или на имейл: sales@iexpert.bg

Избери видими полета
 • Снимка
 • SKU
 • Рейтинг
 • Цена
 • Количество
 • Наличност
 • Добави в количката
 • Описание
 • Съдържание
 • Тегло
 • Размери
 • Допълнителна информация
Кликни някъде отвън, за да скриеш екрана
Сравни