Нашите услуги

Комплексни сервизни услуги за всички ваши нужди

Поддържането на охладителната система в модерните лаптопи, настолни и гейминг компютри, видео карти, захранващи блокове, гейминг конзоли е от изключителна важност за тяхната производителност и оптимално представяне. Извършваме почистване от прахови натрупвания и замърсявания, смяна на термо паста и термо подложки (Thermal Pads), подмяна на вентилатори, водни охладителни системи и др. За оптималните резултати използваме само висок клас продукти на Thermal Grizzly, Arctic, Cooler Master, DeepCool и други доказани производители.

Извършваме ремонт и профилактика на смартфони и таблети произведени от: Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Xiaomi, Nokia, Motorola, Sony, Asus, OPPO. Предлагаме смяна на дисплей, батерия, камера, слушалка, микрофон, високоговорители, захранващи букси, бутони, лентов кабел, корпус и други. 

Сервиз за компютри iExpert извършва ремонт и профилактика на лаптопи, настолни компютри, работни станции, mini PC системи и сървъри произведени от: Apple, Acer, Asus, DELL, Fujitsu, HP, Huawei, Lenovo, Microsoft, MSI, Dynabook Toshiba . Предлагаме както оригинални резервни части, ”OEM” части, така и съвместими такива от доказали се производители. Всеки ремонт извършен в сервиз iExpert получава от 6 до 24 месеца гаранция в зависимост от производителя на вложените части. 

Асемблиране на компютър е монтажът на всички хардуерни части на една компютърна конфигурация. Пускането им в експлоатация, обновяване на фърмуера (BIOS) на дънната платка до последна версия, инсталиране на операционна система, инсталиране на всички необходими драйвъри необходими за неговата безпроблемната работа. Това е задача, която изисква познания, опит и внимание към детайлите. Важен е правилният подход за монтаж на различните компоненти и правилното организиране на кабелите, вентилаторите и охладителите за оптимален въздушен поток. Неправилният монтаж може да доведе до необратима повреда в компонентите, загуба на важна информация и високи разходи за покупка на нови компоненти. Доверете се на нашите професионалисти за асемблиране на мечтания от Вас компютър.

Услуга до твоята врата

Идваме > Взимаме > Ремонтираме > Връщаме.

iExpert предлага сервизна услуга съобразена с натовареното Ви ежедневие, без да се налага да ходите до неудобна за Вас дестинация, създадена за да пести време. Услуга с която да бъдете спокойни за Вашите устройства.

Ние ще дойдем да вземем Вашето устройството БЕЗПЛАТНО, в рамките на град София, там където Ви е удобно, ще го ремонтираме, ако е възможно и върнем отново БЕЗПЛАТНО, до желания адрес. Не се колебайте да ни потърсите. 

Сервиз за компютри iExpert предлага абонаментни планове за обслужване, профилактика, ремонт на настолни и преносими компютри, работни станции, принтери, скенери, мултифункционални устройства, мрежови устройства, сървъри и др. Фирмата предлага цялостни решения за поддръжка и доставка на оборудване в областта на информационните и комуникационните технологии за бизнеса и дома.

Your Device Specialist

Сервиз iExpert

Комплексни сервизни услуги за всички ваши нужди.

За да Ви осигурим най-пълноценното преживяване на нашия сайт, моля, приемете нашите бисквитки.
cookie policy.
OK
Избери видими полета
 • Снимка
 • SKU
 • Рейтинг
 • Цена
 • Количество
 • Наличност
 • Добави в количката
 • Описание
 • Съдържание
 • Тегло
 • Размери
 • Допълнителна информация
Кликни някъде отвън, за да скриеш екрана
Сравни