Сервиз iExpert

Ремонт, профилактика и абонаментна поддръжка.

СЕРВИЗ ЗА КОМПЮТРИ, МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ, ТАБЛЕТИ,  ГЕЙМИНГ КОНЗОЛИ, МОНИТОРИ, ПЕРИФЕРНИ УСТРОЙСТВА.

Добре дошли в сервиз iExpert

Използвайки нашите услуги Вие получавате професионална помощ при възникнали хардуерни и софтуерни проблеми. Нашият екип от специалисти подхожда с внимание, коректност и отговорност при ремонта и поддръжката на мобилни телефони, таблети, компютри, и компютърна периферия. Високият професионализъм включва както бързо и надеждно разрешаване на софтуерни и хардуерни проблеми, така и пълна конфиденциалност относно данните и клиентската информация, запазена на устройствата. 

услуги

Ремонт на мобилен телефон и таблет

Извършваме смяна на дисплей, батерия, камера, слушалка, микрофон, високоговорители, захранващи букси, бутони, лентов кабел, корпус и др.

ремонт на компютри

Ремонт на лаптоп и настолен компютър

Ремонт на дънна платка, смяна на компоненти, захранващ блок, процесор, RAM памет, сторидж устроиства, матрица, панти, букси, вентилатори и др.

Абонаментно обслужване и решения за бизнес клиенти

Предлагаме абонаментна услуга за профилактика и обслужване на настолни и преносими компютри, работни станции, принтери, скенери, мултифункционални устройства, мрежови устройства, сървъри и др.

ремонт на компютри

профилактика на компютри и гейминг конзоли

Почистване от прахови натрупвания и замърсявания, смяна на термо паста и термо подложки, подмяна на вентилатори, водни охладителни системи и др.

Какво ни отличава?

Достъпни цени

Знанието и опита

ДОВОЛНИТЕ КЛИЕНТИ

гаранция за качество

За ремонта на всяко устройство използваме само нови ”Original Service Pack” , ”OEM” или съвместими резервни части от доказани производители. Всеки ремонт, извършен в сервиз за компютри iExpert получава от 1 до 24 месеца гаранция в зависимост от производителя на вложените части.

Услуга до твоята врата.

Идваме > Взимаме > Ремонтираме > Връщаме.

iExpert предлага сервизна услуга, съобразена с натовареното Ви ежедневие, без да се налага да ходите до неудобна за Вас дестинация, създадена за да пести време. Услуга, с която да бъдете спокойни за Вашите устройства.

Ние ще дойдем да вземем Вашето устройството БЕЗПЛАТНО, в рамките на град София, там където Ви е удобно, ще го отремонтираме и върнем отново БЕЗПЛАТНО, до желания адрес. Не се колебайте да ни потърсите. 

Отзиви от клиенти

5/5
Впечатлена съм от коректното обслужване и професионалното отношение, което получих. Не само, че отстраниха възникналия проблем с моето мобилно устройство, но получих любезно съдействие и компетентна помощ при мои странични въпроси, свързани с техниката на децата ми.
Мария С.
5/5
Рядко срещано позитивно отношение от заетите в тази сфера на дейност – дойдоха на място да вземат лаптопа ми за смяна на батерия и поставянето на допълнителна RAM памет и в уговорения срок си го взех като НОВ!!!
Иван А.
5/5
Използвам услугите им вече трети път и съм много доволен – качествено изпълнение на ремонтите, коректно отношение – непрестанен контакт с клиента при всеки възникнал въпрос по време на ремонта и нужда от одобрение на разход.
Николай Г.

Сервиз за компютри iExpert

Your Device Specialist

заповядайте при нас

Използвайки нашите услуги Вие получавате професионална помощ при възникнали хардуерни и софтуерни проблеми. Нашият екип от специалисти подхожда с внимание, коректност и отговорност при ремонта и поддръжката на мобилни телефони, таблети, компютри,  и компютърна периферия. Високият професионализъм включва както бързо и надеждно разрешаване на софтуерни и хардуерни проблеми, така и пълна конфиденциалност относно данните и клиентската информация, запазена на устройствата.

Избери видими полета
 • Снимка
 • SKU
 • Рейтинг
 • Цена
 • Количество
 • Наличност
 • Добави в количката
 • Описание
 • Съдържание
 • Тегло
 • Размери
 • Допълнителна информация
Кликни някъде отвън, за да скриеш екрана
Сравни